BANANA – CEYLON CINNAMON – THYME HONEY

6.00 9.00  inc. VAT

New
Clear

BANANA – CEYLON CINNAMON – THYME HONEY

Μπανάνα, θυμαρίσιο μέλι, κανέλα Κεϋλάνης χειροποίητα μπισκότα για σκύλους

Οι φυσικότερες πρώτες ύλες και οι υπερτραφές της γης ενώνονται σε μια γευστική εμπειρία που θα σε βάλει στον πειρασμό να κλέψεις μερικά μπισκότα από το βαζάκι του σκύλου σου.

Μπανάνα: είναι μια πολύ καλή πηγή ινών, καλίου, βιταμίνης Β6, βιταμίνης C, ενώ περιέχει διάφορα αντιοξειδωτικά και φυτοθρεπτικά συστατικά. Με την περιεκτικότητα των ινών διευκολύνει την εντερική λειτουργία. Με τη βιταμίνη Β6 βοηθά στην ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ενώ λόγω των βιταμίνων ενισχύει το ανοσοποιητικό. Τέλος με το μαγνήσιο ενδυναμώνει τους μυς και τα κόκκαλα.

Κανέλλα: βοηθά τη ζωτικότητα, την κυκλοφορία, τη γνωστική λειτουργία και τη γενική υγεία του εγκεφάλου. Σε μικρές ποσότητες βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και αυξάνει την αντίσταση στην ινσουλίνη βελτιώνοντας τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Επίσης έχει αντιβακτηριδιακές, αντιμυκητιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Θυμαρίσιο μέλι: περιέχει βασικά αμινοξέα όπως η προλίνη βασικό στην δημιουργία κολλαγόνου και αξιοσημείωτη αντιοξειδωτική δράση. Βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Ιδανικό: υπέρβαρους σκύλους, σκύλους σε διαδικασία εκπαίδευσης, υπερήλικους σκύλους με αρθριτικά, αλλεργικούς σκύλου.

Wholegrain oat flour, banana, eggs, extra virgin olive oil, thyme honey, ceylon cinnamon.

Products Weight:

  • small: 75 gr
  • medium: 140 gr
  • large: 400 gr
  • refill me: 500 gr

Once opened, consume within 1 month.

Additional information

Size

Small, Large, M

SKU: N/A Category:

BANANA - CEYLON CINNAMON - THYME HONEY

Select Options
Clear